Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 5 - 10 g natki pietruszki, tylko liście (ok. 1 pęczek)
- 500 g mięsa mielonego, wieprzowego
- 1 jajko
- 1 łyżeczka czerwonej papryki
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka cząbru, suszonego
- 1 łyżka bułki tartej
- 200 g sera feta, pokrojonego w kostkę
- Inf. nutricional
- por 1 sztukę
- Calorías
- 397 kJ / 95 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 0.8 g
- Grasa
- 7 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sodio
- 230 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Zapiekanka pasterska z serem cheddar
1h 10min
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
55min
Chrupiące paluszki z kurczaka (goujons)
40min
Carimañolas z mięsem i serem
3h 5min
Kotlety (croquetas) z indyka nadziewane mozzarellą
40min
Rolada mięsna z serem żółtym i boczkiem na Varomie
1h 25min
Kurczak w sosie zapiekany pod ciastem francuskim
55min
Rolada mięsna w cieście francuskim
50min
Karbonatki
30min
Kurczak w cieście pomidorowym
40min
Cevapcici z sosem tzatziki
30min
Rolada drobiowa z papryką, pomidorami i mozzarellą
2h