Dispositivos y accesorios
Grand Marnier® soufflé
Prep. 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
81.5 mg
Proteína
7 g
Calorías
1365.5 kJ /
325 kcal
Grasa
17.6 g
Fibra
0.1 g
Grasa saturada
10.6 g
Carbohidratos
35.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pâté en croûte
8h 45min
Hollandaise sauce
15min
Fresh pasta dough
1h
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Smoked trout pâté
3h 15min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Classic lemon tart
3h 10min