Dispositivos y accesorios
Grand Marnier® soufflé
Prep. 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
81.5 mg
Proteína
7 g
Calorías
1365.5 kJ /
325 kcal
Grasa
17.6 g
Fibra
0.1 g
Grasa saturada
10.6 g
Carbohidratos
35.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Café de Paris butter
25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Sunny gazpacho
25min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Almond pastry
25min
Milanese risotto
25min