
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt to season
- ground black pepper to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 100 g feta cheese broken into pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 517.8 kcal / 2175 kJ
- Proteína
- 22.6 g
- Grasa
- 33.9 g
- Carbohidratos
- 7.3 g
- Fibra
- 25.1 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Sodio
- 568.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Basil pesto
10min
Minestrone
40min
Pork and porcini roulade
5h 15min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Gluten free pasta
50min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Sourdough pizza base
3h 5min
Asparagus risotto
40min