Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 5 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 24 oz lamb meat, sinew free, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz yellow onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 7 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 ½ in.)
- 1 oz olive oil
-
15
oz canned diced tomatoes
o 15 oz fresh tomatoes, diced - 8 oz button mushrooms, sliced
- 5 oz white wine
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 oz Worcestershire sauce
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 5 ½ oz whole milk
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 3 oz unsalted butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1862 kJ / 445 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min
Meatloaf
1h 20min
Chicken Stock Paste
45min
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken Noodle Soup
50min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Quiche Lorraine
50min
Sweet and Sour Pork
35min
Beef Stroganoff
1h
Shepherd's Pie
1h 15min
Scalloped Potatoes
2h 30min