Dispositivos y accesorios
Dukkah eggs with asparagus and feta
Prep. 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1285.4 mg
Proteína
36.8 g
Calorías
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Grasa
59.1 g
Fibra
8.2 g
Grasa saturada
13.9 g
Carbohidratos
20.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Thai-style fish cakes
30min
Crab briks
55min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Sicilian prawn salad
40min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Frozen pineapple cream
10min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Prawn stir-fry
25min