Dispositivos y accesorios
Spiced Garlic Prawns and Squid
Prep. 10min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
-
squid hoods (approx. 300 g)3
-
large raw prawns, peeled (approx. 200 g)20
-
garlic cloves4
-
lemon zest (approx. 5 x 2 cm), no white pith2 pieces
-
fresh red chilli deseeded if preferred and cut in halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra finely chopped for garnishing3 sprigs
-
olive oil40 g
-
dry white wine30 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
lemons cut into wedges, for serving1 - 2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17 g
Calorías
543 kJ /
129 kcal
Grasa
5.9 g
Fibra
1.2 g
Carbohidratos
0.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spanish Tapas
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Monkfish and prawn soup
1 h
Seafood Korma
40 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 h 40 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 h 5 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Sicilian Salad
30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Kung Pao Prawns
45 min
Prawn Saganaki
35 min