Mexican chicken soup

Mexican chicken soup

4.7 6 valoraciones
Prep. 25min
Total 40min
6 portions

Ingredientes

  • garlic cloves
    4
  • fresh oregano leaves only
    3 sprigs
  • fresh coriander plus extra leaves for garnishing (see tip)
    4 sprigs
  • long red chilli deseeded if preferred
    1
  • onions (approx. 1 onion), cut into halves
    150 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • olive oil
    1 tbsp
  • limes cut into halves
    2
  • chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (2 cm) (see tip)
    350 g
  • water
    750 g
  • chicken stock paste, homemade
    2 tbsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • canned sweetcorn kernels rinsed and drained (weight after draining)
    240 g
    240 g fresh sweetcorn kernels
  • canned kidney beans rinsed and drained (weight after draining)
    240 g
  • fresh tomatoes finely diced
    190 g
  • spring onions trimmed and sliced
    2
  • red pepper deseeded and diced
    140 g
  • avocado flesh only, sliced
    240 g
  • cabbage shredded
    180 g
  • tortilla chips to serve
  • sour cream to serve
  • canned jalapeño chillies drained, to serve

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 671 kcal / 2818 kJ
Proteína 22 g
Grasa 43 g
Carbohidratos 43 g
Fibra 13 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...