Pear Frangipane
TM5 TM6

Pear Frangipane

4.8 (54 valoraciones )

Ingredientes

Pastry

  • 120 g butter, diced then frozen for 30 minutes
  • 180 g plain flour, plus extra for dusting
  • 40 g icing sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 egg yolk, from medium egg
  • 3 tsp water

Pears

  • 500 g water
  • 3 pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)

Frangipane Filling

  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 120 g caster sugar
  • 120 g butter, soft
  • 2 medium eggs
  • 120 g ground almonds
  • 15 g plain flour

Glaze

  • 1 Tbsp apricot jam, melted

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1800 kJ / 430 kcal
Proteína
6.7 g
Carbohidratos
36.8 g
Grasa
28.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas