
Dispositivos y accesorios
Mango rice
Prep. 5min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves only5 - 6 sprigs
-
fresh mango flesh only (approx. 200 g), cut into pieces (3 cm)1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh curry leaves2
Rice
-
basmati rice350 g
-
water1000 g
-
ginger paste (see Tips)½ tsp
-
salt1 tsp
Seasoning
-
oil2 tbsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
urad dal (see Tips)1 tsp
-
chickpea (besan) flour1 tsp
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves¼
-
cumin seeds1 tsp
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt to taste
-
shredded coconut2 tbsp
Inf. nutricional por 1 portions
Calorías
206.8 kcal /
868.8 kJ
Proteína
3.3 g
Grasa
8.3 g
Carbohidratos
28.3 g
Fibra
3.6 g
Grasa saturada
2.7 g
Sodio
434.1 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Flavours of India
98 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda