Versiones compatibles
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic bulb, plus two cloves
- 35 g olive oil
- 250 g onions, quartered
- 30 g honey
- 40 g wholegrain mustard
- 10 g Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp fine sea salt
- 4 chicken breast fillets (approx. 650 g)
- 800 g cauliflower florets
- 130 g milk
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tsp fresh thyme leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1596 kJ / 381 kcal
- Proteína
- 46 g
- Carbohidratos
- 17 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 7 g
Recetas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Honeyed Chicken
25min
Chicken Pad Thai
20min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min