Thai Red Curry Paste
TM6

Thai Red Curry Paste

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 6 tsp coriander seeds
  • 3 tsp cumin seeds
  • 200 g shallots halved
  • 60 - 90 g fresh red chillies halved, to taste
  • 2 stalks fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)
  • 12 garlic cloves
  • 45 g fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)
    o fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 limes thin peelings of skin only
  • 30 g shrimp paste
    o white miso paste
  • ½ tsp ground white pepper

Inf. nutricional
por 1 jar
Calorías
458.2 kcal / 1917.1 kJ
Proteína
20.3 g
Grasa
5.3 g
Carbohidratos
100.6 g
Fibra
20 g
Grasa saturada
0.4 g
Sodio
321.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas