
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions quartered
- 200 g carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
o 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 667.9 kcal / 2794.5 kJ
- Proteína
- 29.2 g
- Grasa
- 34.8 g
- Carbohidratos
- 60.4 g
- Fibra
- 8.5 g
- Grasa saturada
- 14.1 g
- Sodio
- 773.6 mg
Recetas alternativas
Whole Chicken with Ratatouille
1h
All in one bowl bolognese
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Creamy chicken curry and rice
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Curried sausages
40min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
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Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Broccoli and ham pasta bake
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Cottage Pie with Colcannon Mash
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Biscoff Cheesecake
6h 20min