Dispositivos y accesorios
Seitan Chilli
Prep. 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
seitan cut in pieces500 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered200 g
-
garlic cloves2
-
fresh chilli thinly sliced1
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
tinned kidney beans (drained weight)500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
22 g
Calorías
1096 kJ /
262 kcal
Grasa
10 g
Carbohidratos
21 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Modern Vegetarian
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Veggie Wellington
2h
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min