Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
- 150 gramů vepřové krkovice, na kousky (nebo vepřový krk)
- 300 gramů vepřové plece, na kousky
- 400 gramů kachních prsou, bez kůže
- 300 gramů kachních jater, tučných
- 50 gramů koňaku
- 4 špetky soli
- 5 špetek pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 špetky muškátového oříšku, mletého
- 2 špetky mleté skořice
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 stonek čerstvého tymiánu
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1805 kJ / 434 kcal
- Proteína
- 30.8 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Grasa
- 29.5 g
- Fibra
- 0.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45min
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1h 5min
Limetkovo - zázvorová pěna
Ninguna calificación
Mandlové pyré
Ninguna calificación
Vinná marináda
Ninguna calificación
Ovčí jogurt
14h
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Ninguna calificación
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7h 45min
Brazilský dezert quindim
30min
Terina z rajčat
25h 20min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1h
Likér piña colada
30min