Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- máslo (nesolené), na vymazání
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů šalotky, napůl
- 2 stonky řapíkatého celeru, na kousky
- 15 gramů olivového oleje
- 900 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na nudličky
- 3 vejce
- 150 gramů crème fraîche
- 1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 10 gramů soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1124 kJ / 269 kcal
- Proteína
- 28.6 g
- Carbohidratos
- 2.6 g
- Grasa
- 16 g
- Fibra
- 1.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
Ninguna calificación
Novoroční bigos
Ninguna calificación
Medovníkové kuličky
Ninguna calificación
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Ninguna calificación
Topinamburové chipsy
35min
Krevetové máslo
Ninguna calificación
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Vitello tonato
2h
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Ninguna calificación
Bramborové muffiny s parmazánem
1h 10min
Rýžová tortilla
Ninguna calificación