Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 850 gramů králíka, bez hlavy a bez kůže, bez kostí, na kousky
- 200 gramů uzené slaniny
- 500 gramů vepřové krkovice, na kostičky (nebo hovězího krku)
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů šalotky, napůl
- 10 snítek čerstvé petržele
- 2 lístky čerstvého tymiánu
- 5 šalvějových listů, čerstvých (opcional)
- 50 gramů koňaku
- 20 gramů soli
- 10 gramů bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 3 čerstvé bobkové listy
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1447 kJ / 346 kcal
- Proteína
- 31.4 g
- Carbohidratos
- 4.2 g
- Grasa
- 22.1 g
- Fibra
- 1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chlebová pivní polévka
30min
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Ninguna calificación
Plněná rajčata s fetou
Ninguna calificación
Sýrový dort s bylinkami
2h 20min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Ninguna calificación
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Ninguna calificación
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1h 15min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16h 40min
Sýrová pomazánka Almogrote
1h
Bramboráky se zelím a slaninou
20min
Chléb
1h 40min