Dispositivos y accesorios
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
Prep. 20min
Total 3h
8 portions
Ingredientes
Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon finely grated zest only1
Shortcrust Pastry
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced (1 cm)100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water chilled60 g
Filling
-
fennel core removed, quartered, fronds reserved for garnish200 g
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
cider vinegar30 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
Swiss chard stalks removed, thinly sliced30 - 40 g
-
green olives (opcional) pitted16
-
large eggs2
-
whole milk30 g
-
whipping cream30 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Pecorino Crisps
-
dried fennel seeds2 tsp
-
pecorino cheese cut in pieces (3 cm)100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1.5 g
Calorías
1861 kJ /
443 kcal
Grasa
27.5 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
33.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
2017 CALENDAR
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Roast Carrot Butter
1h
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15min
Pear Frangipane
1h 30min
Carrot and Peanut Bake
55min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5min
Jalapeño, Lime and Coconut Cashews
25min
Almond Tuiles
1h 30min
Mini Fougasse
5h
Shallot Tarte Tatin
2h
Beetroot Gravadlax
48h 20min