
Dispositivos y accesorios
Steamed Thai-style fish cakes
Prep. 15min
Total 45min
18 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
fresh makrut lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
spring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, haddock), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste to taste30 - 50 g
-
coconut cream60 g
-
egg white1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Inf. nutricional por 3 pieces
Proteína
22 g
Calorías
840 kJ /
202 kcal
Grasa
11 g
Fibra
1.3 g
Carbohidratos
4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The Basic Cookbook 2018
174 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lasagne Bolognese
2h 30min
Pumpkin Soup
35min
Stir-fried Vegetables
10min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Thai Mussels
25min
Tortilla with Spanish Salsa
1h 10min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Thai Fishcakes
1h 10min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Prawn Toast
35min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Basil pesto
10min