Dispositivos y accesorios
Six-layer cake
Prep. 1h 30min
Total 5h 45min
24 portions
Ingredientes
White chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream330 g
-
white chocolate broken into pieces900 g
Cakes
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing300 g
-
plain flour1020 g
-
white sugar810 g
-
baking powder3 tbsp
-
salt3 pinch
-
full cream milk750 g
-
natural vanilla extract3 tsp
-
eggs6
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
244.2 mg
Proteína
10.5 g
Calorías
3408.8 kJ /
811.6 kcal
Grasa
39 g
Fibra
1.6 g
Grasa saturada
24.3 g
Carbohidratos
109 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Royal icing
5min
Critters and crawlers
2h 25min
Basic vanilla cake
55min
Buttercream icing
5min
Damper with golden syrup butter
40min
Honeycomb ice cream slice
4h 10min
Simple butter biscuits
3h 20min
Gravity cake
2h
Basic vanilla cupcakes
35min
Pikelets
35min