Dispositivos y accesorios
Sultana, apple and custard pastries
Prep. 20min
Total 2h 40min
16 pieces
Ingredientes
Dough
-
caster sugar1 tbsp
-
full cream milk170 g
-
dried instant yeast (see Tips)2 tsp
-
butter softened40 g
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
Custard
-
cornflour30 g
-
raw sugar50 g
-
egg1
-
full cream milk160 g
Assembly
-
baker's flour for dusting
-
sultanas90 g
-
apple (approx. 1 medium apple), peeled and cut into pieces (1 cm)90 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
full cream milk for brushing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
45.5 mg
Proteína
4.3 g
Calorías
686.6 kJ /
163.4 kcal
Grasa
3.7 g
Fibra
1.3 g
Grasa saturada
2.1 g
Carbohidratos
28 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Lunchbox ideas
27 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate chip muffins
40 min
Butter biscuits
50 min
Pizza dough
1 h
Soft butter rolls
1 h 50 min
Sultana, apple and custard scrolls
4 h 30 min
Pancake and fruit kebabs
1 h
Simple butter biscuits
3 h 20 min
Three cheese spinach scrolls
2 h 15 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 h
Buttermilk scones
35 min
Too easy chocolate cake
50 min
Pikelets
35 min