Dispositivos y accesorios
Gravity cake
Prep. 40min
Total 2h
12 portions
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing200 g
-
plain flour600 g
-
Dutch cocoa powder80 g
-
white sugar540 g
-
baking powder2 tbsp
-
salt2 pinch
-
full cream milk500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs4
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
chocolate finger biscuits300 - 400 g
-
lollies of choice, for decorating
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
365.2 mg
Proteína
13.7 g
Calorías
453.3 kJ /
1079.3 kcal
Grasa
45.3 g
Fibra
5.2 g
Grasa saturada
26.2 g
Carbohidratos
158.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Basic vanilla cake
55min
Buttercream icing
5min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Damper with golden syrup butter
40min
Dark chocolate frosting
10min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Too easy chocolate cake
50min