Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Almond and macadamia base
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 120 g blanched almonds
- 120 g macadamia nuts
- 1 pinch salt
- 1 tbsp pure maple syrup
- 40 g desiccated coconut
Cheesecake
- 5 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 120 g coconut sugar
- 260 g mango, flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks
- 500 g cream cheese, softened and cut into pieces
- 300 g pouring (whipping) cream
Mango coulis
- 20 g coconut sugar
- 200 g fresh mango, flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing
- 1 tbsp lemon juice
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 2007.6 kJ / 477.9 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 20.3 g
- Grasa
- 41 g
- Grasa saturada
- 20.2 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 182 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Baked cheesecake
2h 55min
Spiced red wine pears
45min
Hazelnut Bavarian
6h 25 min
Lemon cake
2h
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30 min
Cheesecakes in jars
4h
Baked honey cheesecake
4h 20min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Mango and labne slice
28h
Easy coconut cake
1h 45min
Coconut butter cake
1h
Pavlova
6h