Versiones compatibles
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Vanilla cashew cream
- 150 g raw cashews (see Tips)
- ¼ tsp vanilla bean paste
- 80 g water
- 1 tbsp rice malt syrup
Crumble
- 50 g raw almonds (see Tips)
- 50 g rolled oats
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 20 g coconut oil
Apple, rhubarb and goji berry compote
- 500 g rhubarb, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 Pink Lady apple, cored and cut into quarters
- 50 g freshly squeezed orange juice
- 30 - 60 g rice malt syrup
- 1 vanilla bean, split into halves lengthways, with seeds scraped
- 2 tbsp dried goji berries
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2369 kJ / 564 kcal
- Proteína
- 14 g
- Carbohidratos
- 50 g
- Grasa
- 32 g
- Grasa saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 11 g
- Sodio
- 25.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fruit scones
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Rhubarb crumble
45min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Basil pesto
10min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Pear and peach crumble
50min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min