Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
TM5 TM6

Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce

3.7 (31 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
  • water, warm, for soaking
  • 70 g garlic cloves
  • 40 g vegetable oil
  • ½ tsp salt (opcional)
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 35 g sugar
  • 40 g soy sauce
  • 20 g rice wine
    o 20 g white wine
  • 700 g water
  • 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
  • 200 g flat green beans
  • 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1832 kJ / 438 kcal
Proteína
16 g
Carbohidratos
66 g
Grasa
11 g
Fibra
2.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas