Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 vajec
- 800 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ½ čajové lžičky dashi, instantního (viz tip)
- 2 čajové lžičky sójové omáčky
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 100 gramů mletého vepřového masa (opcional)
- 30 gramů hub shiitake, čerstvých, na plátky, nebo jiných malých hub, na plátky
- 6 syrových krevet, středních
- 30 hrášků, zelených, mražených (25 gramů)
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 576 kJ / 138 kcal
- Proteína
- 12 g
- Carbohidratos
- 2 g
- Grasa
- 9 g
- Fibra
- 0.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Rybí rolky s houbovou náplní
Ninguna calificación
Maková pěna s malinovou omáčkou
7h
Placky z ovesných otrub (bez laktózy)
Ninguna calificación
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Ledová káva s whisky creamem
15min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10 min
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Ninguna calificación
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Ninguna calificación
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Římské gratinované artyčoky
Ninguna calificación
Rýžové onigiri v lunch boxu
1h 15min
Quinoa sushi
2h 45min