Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g dried broad beans
- 200 g dried white sweetcorn kernels (type canjica)
- 100 g popcorn kernels (unpopped), dried
- 2200 g water, plus extra for soaking
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 bay leaves, dried
- 400 g bacon, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pork spare ribs, cut in individual ribs
- 100 g white wine
- 4 tsp salt
- 1 pinch ground pepper
- 1 ½ tsp olive oil
- 200 g chorizo, in one piece
- 300 g kale, cut in thin strips (1 mm)
- 350 g sweet potato, cut in pieces (2 cm)
- 250 g pumpkin, cut in pieces (2 cm)
- 200 g onions, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 1 fresh red chilli, cut in slices
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 300 g canned butter beans, drained
- red chilli sauce (gindungo), for seasoning
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2539.7 kJ / 607 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 35 g
En colecciones
Recetas alternativas
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Plum Clafoutis
Ninguna calificación
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50 min
Salsa Brava
10min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Tahini dip (tarator)
5min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Bucatini amatriciana
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min