Versiones compatibles
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (opcional)
-
700
g duck breast fillets, skin on
o 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
o 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
o 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2512 kJ / 600 kcal
- Proteína
- 42 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Grasa
- 20 g
- Fibra
- 6.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Béarnaise sauce
15min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Ninguna calificación
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Chicken stock paste
45min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Pommes Dauphine
2h 10min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Mussels in spicy tomato sauce
45min