Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Proteína
- 29.9 g
- Carbohidratos
- 23.6 g
- Grasa
- 99.2 g
- Grasa saturada
- 32.4 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 217.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Zesty avocado with crab
10min
Almond biscotti
3h 30min
Prawn and saffron risotto
30min
Earl Grey and whisky glaze
1h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Chicken liver pâté
2h 20 min