Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Herb dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 tsp white wine vinegar
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 200 g canned Morello cherries, pitted
Duck breasts
- 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Tarragon cream sauce
- 3 egg yolks
- 50 g caster sugar
- 30 g tarragon vinegar (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5155.8 kJ / 1227.5 kcal
- Proteína
- 29.9 g
- Carbohidratos
- 23.6 g
- Grasa
- 99.2 g
- Grasa saturada
- 32.4 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 217.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Milanese risotto
25min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Romesco dip
10min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Rosemary and eschalot gravy
30 min