Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g olive oil
- 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 4 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 tsp dried thyme
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried parsley
- 800 g chicken breasts, skinless, cut in slices (2 cm)
- 500 g water
- 650 g potatoes, peeled, cut in cubes (2 cm)
- 3 tsp wine vinegar
- 1 tsp sugar (opcional)
- 1 tsp dried basil
- 200 g cherry tomatoes, cut in halves
- 60 - 80 g rocket
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1978 kJ / 473 kcal
- Proteína
- 52 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 14 g
- Fibra
- 3.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Guacamole
10min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Chilli con carne
40min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Tomato rice
30 min
Chicken garam masala
50min