
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g carrots cut in pieces
- 400 g water
- 2 tsp salt plus extra to taste
- 300 g potatoes cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)
- 300 g fresh green beans cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 350 g chicken breast, skinless diced (1-1.5 cm)
- ½ tsp ground pepper plus extra to taste
- 250 g iceberg lettuce leaves separated
- 150 g cream
- 20 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
- 100 g fresh soybean sprouts (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 192 kcal / 801 kJ
- Proteína
- 15 g
- Grasa
- 7 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Fibra
- 4.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Raspberry Tea Smoothie
10min
Mediterranean Salad
25min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Tomato rice
30min
Chicken and warm potato salad
55min
Apple Crumble Smoothie
5min