Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g carrots, cut in pieces
- 400 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 300 g potatoes, cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)
- 300 g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 350 g chicken breast, skinless, diced (1-1.5 cm)
- ½ tsp ground pepper, plus extra to taste
- 250 g iceberg lettuce, leaves separated
- 150 g cream
- 20 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
- 100 g fresh soybean sprouts (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 801 kJ / 192 kcal
- Proteína
- 15 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 4.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Stuffed vegetables
1h 20min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Greek style pork stew
45min
Pasta salad with vegetables
1h
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min