
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g onions cut in halves
- 120 g leek cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil
- 600 g mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
o 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- 120 g dried ditalini pasta or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 287 kcal / 1202 kJ
- Proteína
- 11 g
- Grasa
- 18 g
- Carbohidratos
- 21 g
- Fibra
- 3.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Tuscan Bean Soup
50min
Minestrone
45min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min