Pasta Salad with Trout and Vegetables
TM6 TM5 TM31

Pasta Salad with Trout and Vegetables

4.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice, freshly squeezed
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 400 g fresh trout fillets, skinless
    o fresh salmon fillets, skinless
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus 30 g
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted capers, rinsed
  • 80 g pitted black olives
  • 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
  • 1 pinch ground black pepper (opcional)
  • 10 g lemon juice (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1497 kJ / 357 kcal
Proteína
21 g
Carbohidratos
35 g
Grasa
14 g
Fibra
5.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas