Dispositivos y accesorios
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Prep. 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3 g
Calorías
735 kJ /
176 kcal
Grasa
12 g
Fibra
4.8 g
Carbohidratos
9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
JAPANESE CUISINE
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Asian Vinaigrette
5min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min