Dispositivos y accesorios
Mussels with Thai Green Curry Sauce
Prep. 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaf plus extra for garnishing15 g
-
fresh green chillies (opcional) cut in pieces, plus extra for garnishing60 g
-
garlic cloves2
-
shallot30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
limes juice and zest2
-
olive oil30 g
-
soy sauce20 g
-
coconut milk350 g
-
brown sugar20 g
-
fresh mussels1500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
911 mg
Proteína
32.4 g
Calorías
1729.2 kJ /
413.3 kcal
Grasa
18.9 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
9.8 g
Carbohidratos
21.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Noir
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Duck and Pork Terrine
52h
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Prawn Curry
30min
Keralan Fish Curry
30min