Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1200 g water
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp salt
-
400
g fresh salmon fillets, skinless
o 400 g swordfish fillets - 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1 pinch ground black pepper (opcional)
- 10 g lemon juice (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1497 kJ / 357 kcal
- Proteína
- 21 g
- Carbohidratos
- 35 g
- Grasa
- 14 g
- Fibra
- 5.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Rainbow Popsicles
10h
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™) Metric
40min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 10min
Parfait with passionfruit cream
3h 10min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Lemon chicken
50min
Bean stew with meatballs
45min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Crispy turkey and lentil meatballs
40min