Dispositivos y accesorios
Picadillo (Texas Hash)
Prep. 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
1176 kJ /
281 kcal
Grasa
20 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
14 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tinga de Pollo
40min
Carnitas
50min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Beef Stroganoff
1h
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Pork Tortas
2h 20min
Beef Tostadas
1h 10min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Chicken Enchiladas
40min
Tortilla Soup
25min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Avocado Gorditas
1h