Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 gramů salátové okurky, neloupané
- sůl, dle chuti
- 2 snítky čerstvého kopru
- 80 gramů uzené makrely, filet, bez kostí a kůže
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kurkumy
- 10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- ledový salát, natrhaný na kousky
- 4 plátky toastového chleba, opečeného
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 452 kJ / 108 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 3.8 g
- Fibra
- 1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Velikonoční králičí paštika
1h 25min
Velikonoční křen s mandlemi
Ninguna calificación
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Ninguna calificación
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min
Ovčí jogurt
14h
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min
Knedlíky s parmazánovo-rajčatovou směsí
1h
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Ninguna calificación
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Vejce na páře á la flamenca
25min
Citrónový sorbet se sektem
8h
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1h 45min