Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 gramů salátové okurky, neloupané
- sůl, dle chuti
- 2 snítky čerstvého kopru
- 80 gramů uzené makrely, filet, bez kostí a kůže
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kurkumy
- 10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- ledový salát, natrhaný na kousky
- 4 plátky toastového chleba, opečeného
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 452 kJ / 108 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 3.8 g
- Fibra
- 1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Plněná rajčata s fetou
Ninguna calificación
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1h 10min
Citrónové hummusové noky
Ninguna calificación
Kakaový moučník z černého piva
55min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Ninguna calificación
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Ninguna calificación
Treska na thajský způsob
2h 40min
Anglické kedgeree
45min
Žampiony v octu
Ninguna calificación
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1h