Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soufflé
- 6 sprigs fresh dill, plus extra to taste
- 1 fresh chilli, deseeded, cut in pieces (opcional)
- 150 g hot smoked salmon, deboned, skinless, cut in pieces
- 100 g single cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- 4 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch cream of tartar
Sauce
- 60 g leeks, white part only, sliced
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g white wine
- ½ fish stock cube (for 0.5 l)
- 150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 600 g fresh salmon fillets, skinless
- 100 g unsalted butter, diced
- ½ lemon, juice only
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Carbohidratos
- 1.5 g
- Grasa
- 17 g
- Fibra
- 0.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Chicken Provencale
1h
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10 min
Peking Chicken
45min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min