Dispositivos y accesorios
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Prep. 25min
Total 1h
15 pieces
Ingredientes
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
4.8 g
Calorías
388 kJ /
93 kcal
Grasa
5.5 g
Carbohidratos
5.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Kitchen
62 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35min
Octopus and Potato Salad
40min
Crab Cakes
1h 35min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Sangria
10min
Tzatziki
20min
Apple Marinade
10min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1h 30min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Mexican Stuffed Peppers
45min
Quince Torta
8h