Versiones compatibles
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 450 g milk
-
2
tsp dried instant yeast
o 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g honey
- 700 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 2 tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
Marinara Sauce
- 40 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 800 g tinned whole peeled tomatoes (2 x 400 g tins)
- 100 g white wine
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, chopped
Fillings
- 70 g Scamorza cheese (smoked mozzarella), cut in pieces
- 180 g vintage Cheddar cheese, cut in pieces
- 75 g pepperoni, sliced
- 60 g pitted black olives, halved
- 2 pinch fine sea salt, or to taste
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g cheese (3 types e.g. mozzarella, Cheddar, Gorgonzola)
- water, for sealing
- 75 g ricotta cheese, drained
- 70 g fresh baby spinach
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 6063 kJ / 1446 kcal
- Proteína
- 66 g
- Carbohidratos
- 148 g
- Grasa
- 62 g
En colecciones
Recetas alternativas
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Easter Cream Pastries
1h 15min
San Francisco
5min
Pitta Bread
2h
Hop Aboard!
5min
Cosmopolitan
10min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20min
Chorizo Bread
1h 30min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min