
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper to season
- 100 g radicchio leaves separated
- 100 g pecans roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 838.4 kcal / 3521.3 kJ
- Proteína
- 18.7 g
- Grasa
- 42.9 g
- Carbohidratos
- 89.3 g
- Fibra
- 11 g
- Grasa saturada
- 9.7 g
- Sodio
- 1857.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Coffee semifreddo
6h 30min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Curried carrot and ginger soup
40min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Bang bang broccoli
3h 25min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Asparagus risotto
40min