Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Carbohidratos
- 8.6 g
- Grasa
- 23 g
- Grasa saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 751.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Fresh fennel salad
10min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Eggplant rotolo
1h 40min
Curried carrot and ginger soup
40min
Zesty avocado with crab
10min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Zucchini soup
25min
Warm beetroot dish
50min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min