
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 200 g Brie cheese cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 284.9 kcal / 1196.9 kJ
- Proteína
- 9.7 g
- Grasa
- 23 g
- Carbohidratos
- 8.6 g
- Fibra
- 3.5 g
- Grasa saturada
- 14.5 g
- Sodio
- 751.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Zucchini soup
25min
Creamy tomato and basil soup
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Beetroot risotto
35min
Mushroom stroganoff
20min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Zesty avocado with crab
10min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min