
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water chilled
- sea salt to taste
- ground white pepper to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives finely chopped, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 156.2 kcal / 656.2 kJ
- Proteína
- 7.9 g
- Grasa
- 5.1 g
- Carbohidratos
- 17 g
- Fibra
- 4 g
- Grasa saturada
- 2.6 g
- Sodio
- 551 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Wasabi mayonnaise
10min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Duck and cherry salad
45min
Sardines with tomato couscous
55min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Peaches in white wine syrup
4h
Steamed salmon with broccoli pesto
25min