Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Proteína
- 15.1 g
- Carbohidratos
- 15.1 g
- Grasa
- 5.6 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 594.1 mg
Recetas alternativas
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Cod with citrus butter
40 min
Chicken cacciatore
50min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Cabbage rolls
1h 50min
Hunters' stew
1h
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50 min