Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Proteína
- 15.1 g
- Carbohidratos
- 15.1 g
- Grasa
- 5.6 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 594.1 mg
Recetas alternativas
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Creamed spinach
15min
Pork fillet with mustard
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Eggplant rotolo
1h 40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min