Yellow Curry noodle soup
TM6 TM5 TM31

Yellow Curry noodle soup

3.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 550 g yellow curry sauce (see Tip)
  • 200 g coconut milk
  • 2 tsp Chicken stock paste
  • 200 g water
  • 400 g fresh egg noodles
  • 2 bunches bok choy, cut into pieces
  • 4 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
  • fresh bean sprouts, to serve
  • fried shallots, to serve
  • fresh coriander, to serve
  • 1 fresh long red chilli sliced, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3147.8 kJ / 752.3 kcal
Proteína
23.7 g
Carbohidratos
98.3 g
Grasa
26.6 g
Grasa saturada
17.2 g
Fibra
6.2 g
Sodio
1748.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas