Grilled eggplant dip

Grilled eggplant dip

4.0 42 valoraciones
Prep. 15min
Total 2h
6 portions

Ingredientes

  • eggplants (approx. 900 g total), room temperature
    2
  • tahini
    2 tbsp
  • garlic cloves
    1 - 2
  • lemon juice
    20 g
  • sea salt to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper to taste
  • paprika to serve
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 - 3 sprigs
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • pita bread toasted, to serve

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 3.3 g
Calorías 374.6 kJ / 89.2 kcal
Grasa 5.5 g
Fibra 5.2 g
Carbohidratos 4.3 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...