Grilled eggplant dip
TM5 TM6

Grilled eggplant dip

3.9 (39 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 eggplants (approx. 900 g total), room temperature
  • 2 tbsp tahini
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • sea salt, to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper, to taste
  • paprika, to serve
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • pita bread, toasted, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
374.6 kJ / 89.2 kcal
Proteína
3.3 g
Carbohidratos
4.3 g
Grasa
5.5 g
Fibra
5.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas