Versiones compatibles
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ajvar
- 4 red peppers, halved, deseeded
- 2 aubergines, halved
- 50 g onions, quartered
- 2 lemons, juice only (approx. 60 g)
- 20 g fresh flat-leaf parsley
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cevapcici
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 75 g onions, quartered
- 450 g beef mince, broken up
- 250 g pork mince, broken up
- 200 g lamb mince, broken up
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 2 Tbsp frying oil
- 40 g sour cream, for serving (if desired)
- 600 g peppers, pickled, , for serving, if desired
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2402 kJ / 575 kcal
- Proteína
- 47 g
- Carbohidratos
- 13.2 g
- Grasa
- 30.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Ninguna calificación
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8h 50min
Soubise sauce
30min
Rye loaf
40min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1h 50min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1h 30min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Classic Flammkuchen
1h
Chicken breasts with courgette topping
50min