Dispositivos y accesorios
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
medium-sized prawns whiskers removed, cleaned and deveined, patted dry with paper towel500 g
-
cooking oil100 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften30 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves4
-
shrimp paste (belacan)20 g
-
water50 g
-
palm sugar (gula Melaka)20 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
tamarind extract10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1344 mg
Proteína
24 g
Calorías
1889 kJ /
452 kcal
Grasa
32 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
5 g
Carbohidratos
19 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Masala Squid
25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Tom Yum Goong
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Nasi Lemak
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min