Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
800
g czarnej fasoli, z puszki, z zalewą
o 800 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, z zalewą - 200 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
o 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 500 g krojonych pomidorów, z puszki
- ½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 653.2 kJ / 156 kcal
- Proteína
- 14 g
- Carbohidratos
- 35 g
- Grasa
- 1.6 g
- Fibra
- 14.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Zupa krem z ciecierzycy
30min
Zupa krem z ciecierzycy z czosnkiem
30min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50min
Zupa krem z groszku
40min
Zupa krem z jarmużu
30min
Zupa krem z porów
30min
Barszcz z serem feta
40min
Śródziemnomorska zupa pomidorowa
30min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35min
Sycąca zupa krem z fasoli z jabłkiem i majerankiem
45min
Zupa cebulowa
1h
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45min