Dispositivos y accesorios
Stir-fried vegetables
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
151 kJ /
36 kcal
Grasa
3 g
Fibra
1.3 g
Carbohidratos
2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Boiled eggs
20min
Steamed rice
25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Tomato-egg soup
20min
Stir-fried Vegetables
10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Sambal Petai Prawns
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min